Contacteer ons

Over ons

Installatie
Mobility Installations is uw professionele onafhankelijk inbouwspecialist!
Wij ontzorgen U en uw organisatie!
Dit doen wij o.a. om de installatie van uw beveiliging, communicatie en fleet managementoplossing op locatie in de gehele BeNeLux te verzorgen. Dit geldt zowel voor uw voertuigen, materiaal, motoren en maritiem. Installatie kan bij u thuis of op de zaak plaats vinden.
Deze installatie verzorgen wij voornamelijk voor leasemaatschappijen, verzekeringsmaatschappijen, transportbedrijven en wagenparkbeheer en verhuurmaatschappijen. Uiteraard zijn wij ook de zelfstandingondernemer of particulier graag van dienst.
Onze inbouwspecialisten zijn LoJack en SCM gecertificeerd.

Planning & Support
Buiten installatiewerkzaamheden kunnen wij u ontzorgen in het plannen en verwerken van uw installatie en service opdrachten.
Omdat wij gebruik maken van een eigen planningsafdeling zijn wij instaat om binnen 24-uur contact met de berijder op te nemen voor het inplannen van de installatie of service afspraak.
Hierdoor nemen wij de complete planning en organisatie uit uw handen, zodat u zich op andere werkzaamheden kunt richten.

Via onze klantenportal bieden de mogelijkheid om uw opdrachten digitaal naar ons te verzenden.
Uiteraard is het mogelijk om deze op maat en naar wens aan te laten maken.

Advies
Mobility Installations adviseert u graag.
Een van onze Adviseurs komt graag geheel vrijblijvend bij u langs om te luisteren naar uw wensen.
Op basis van deze wensen kunnen zij u een gedegen advies geven zodat u het juiste product kiest.
Of het nu gaat om beveiliging, fleet management, camera, signalering of communicatieoplossingen, door ons grote netwerk aan partners en leveranciers kunnen wij u altijd op de hoogte houden van de laatste trends en regelgeving. Uiteraard profiteert u direct mee van onze gunstige tarieven